Anderlecht niet verlost van drama Champions League

Anderlecht is nog niet verlost van het drama dat zich afspeelde in de laatste voorronde van de Champions League tegen Partizan Belgrado. Het speelde gelijk tegen SV Zulte Waregem. Koploper KV Mechelen kwam ook niet verder dan een remise. Standard Luik wist wel te winnen.

Anderlecht niet verlost van drama Champions League

KV Mechelen-Sint-Truiden 0-0KV Mechelen leed tegen Sint-Truiden het eerste puntverlies van dit seizoen. De ploeg was heer en meester maar moest het duel tot doelpuntloos afsluiten. Jonathan Wilmet was bedrijvig tegen zijn oude werkgever, maar drie goede kansen waren niet besteed aan de KV Mechelen-speler.

Anderlecht-SV Zulte Waregem 0-0Anderlecht heeft de nare smaak van de Champions League uitschakeling tegen Partizan Belgrado niet weg kunnen spoelen. De thuisploeg had 71 procent balbezit maar kreeg pas in de slotfase erg goede kansen. Matthias Suárez mikte echter twee keer snoeihard op de paal.

Standard Luik-KV Kortrijk 1-0Standard Luik was het seizoen matig begonnen en trof een mokkend publiek op Sclessin. Iets binnen het uur besliste Luigi Pironi de wedstrijd door een goede voorzet van Daniel Opare binnen te schieten.

Bekijk hier al onze video's