Ancelotti ziet aanknopingspunten voor duel met Juventus

Reacties

De zwaarbevochten overwinning van Real Madrid op bezoek bij Sevilla (2-3) geeft trainer Carlo Ancelotti niet alleen vertrouwen voor de titelrace in Spanje, ook met het oog op de wedstrijd van dinsdag tegen Juventus bood het optreden voor hem aanknopingspunten.

Ancelotti ziet aanknopingspunten voor duel met Juventus

Tot onbegrip van Ancelotti werd Ronaldo na een - voor zijn begrippen - mindere periode zelfs uitgefloten door het Madrileense publiek, maar tegen Sevilla was hij met drie treffers weer de absolute ster. De derde maakte hij op aangeven van Gareth Bale, die weer terug is na een kuitblessure.

'Bale is net hersteld, dus ik heb hem een halfuur laten spelen. We hopen dat ook Karim Benzema er tegen Juventus weer bij is', zei hij op de persconferentie na afloop van het duel in Sevilla. De Franse spits staat sinds half april aan de kant met een knieblessure.

Sergio Ramos speelde in Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán weer op het middenveld, iets wat Ancelotti wegens het ontbreken van Luka Modric (knie) tegen Juventus ook overweegt. 'Hij heeft laten zien dat hij op die positie goed uit de voeten kan. Hij is zo goed en zo ervaren, dat hij eigenlijk wel overal kan spelen. En hij doet alles om het team te helpen, hij is ongelofelijk belangrijk voor het elftal.'

In de Primera División staat Real twee punten achter op Barcelona, met nog drie wedstrijden voor de boeg. Dinsdag wacht in Turijn het heenduel in de halve finale van de Champions League, acht dagen later is de return.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.