Ancelotti: 'We hebben Bernabéu weer blij gemaakt'

Reacties

Real Madrid kende onder trainer Carlo Ancelotti een zwakke competitiestart, met drie punten uit drie duels, maar de 5-1 overwinning van De Koninklijke op FC Basel deed de Madrilenen goed. 'Volgens mij hebben we de fans weer blij gemaakt.'

Ancelotti: 'We hebben Bernabéu weer blij gemaakt'

'Het team speelde goed voetbal, scoorde vijf keer en gaf alles voor de overwinning', somde Ancelotti na afloop van het eerste groepsduel in de Champions League op.

'Heel Bernabéu was blij. Het is normaal dat de supporters niet tevreden zijn als hun ploeg een derby (Atlético Madrid, zaterdag 1-2 verlies, red.) verliest. Ik ben het zelf ook niet gewend om twee wedstrijden op rij te verliezen. Dan is het goed dat we dat met zijn allen ook niet accepteren.'

Dat de aanhang van Real de onvrede ook meermaals uitte via spreekkoren, kon de Italiaanse hoofdcoach minder bekoren. 'Ik hoor het vaak niet eens, want ik focus me liever op het positieve', wimpelde hij de kritieken op onder andere doelman en clubicoon Iker Casillas weg.

'Ik kijk alleen naar wat een doelman laat zien op het veld en dat stemde me tevreden. Als team hebben we sowieso goed gereageerd op het verlies van zaterdag en dat vond ik het belangrijkste', besloot Ancelotti.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.