Ancelotti vreest niet voor ontslag bij Real Madrid

Reacties

Van de zes duels met Atlético Madrid dit seizoen, won Real Madrid er geen enkele. Real-trainer Carlo Ancelotti denkt niet dat hij ontslagen wordt als clash nummer zeven en acht in de kwartfinale van de Champions League tot uitschakeling leiden.

Ancelotti vreest niet voor ontslag bij Real Madrid

'Nee, ik denk niet dat mijn baan van deze wedstrijden afhangt', aldus Ancelotti in een vooruitblik op het kwartfinaleduel met Atlético (uit) van morgenavond 20.45 uur. 'Mijn baan hangt af van een heel seizoen. De wedstrijden tegen Atlético maken daar onderdeel van uit. Ik word pas beoordeeld als alle wedstrijden gespeeld zijn.'

Ancelotti ontkent dat Atlético Madrid een Angstgegner is voor zijn ploeg. 'Alle nederlagen tegen Atlético hadden namelijk een andere oorzaak', stelde hij. Real verloor deze jaargang vier keer van de Rojiblanco's, waarvan de 4-0 competitienederlaag van 7 februari de meest recente én pijnlijkste was.

'We hebben alle wedstrijden tegen Atlético geanalyseerd. Het is moeilijk te zeggen wat er precies fout is gegaan, maar we hebben nu een nieuwe kans. Het worden twee lastige wedstrijden', ging de Italiaan verder. 'Maar hoe dan ook: Atlético is geen obsessie voor ons. Onze obsessie is de elfde keer de Champions League winnen. La Undecima.'

'En La Undecima kunnen we ook bereiken door twee keer gelijk te spelen tegen Atlético', vervolgde de trainer van de bekerhouder met een glimlach. Ancelotti hoeft voor het heenduel met Atlético geen rekening te houden met blessures, want al zijn spelers zijn fit. Dus ook Gareth Bale, die afgelopen weekend tegen Eibar (3-0) verstek liet gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.