Ancelotti: 'Sturridge na verhuur terug bij Chelsea'

Carlo Ancelotti staat erop dat Daniel Sturridge na de zomer zijn minuten gewoon weer in het shirt van Chelsea gaat maken. De jonge aanvaller speelt momenteel op huurbasis voor Bolton Wanderers om zo de nodige Premier League-ervaring op te doen.

Ancelotti: 'Sturridge na verhuur terug bij Chelsea'

'We zijn blij dat Daniel bij ons onder contract staat. We zullen hem zeker niet definitief laten vertrekken, want hij gaat nog een grote toekomst tegemoet. Ik hoop dat hij nog de nodige treffers maakt voor Bolton, voordat hij in de zomer terugkeert naar ons', vertelt de Italiaanse oefenmeester tegen Sky Sports.

'Het was het juiste moment voor hem om op huurbasis te vertrekken, omdat wij een erg brede selectie hebben en talenten moeten spelen om zichzelf te verbeteren. We hebben topspelers als Torres, Anelka, Drogba, Malouda en Kalou voor de aanvallende posities, maar rekenen op de terugkeer van Daniel', aldus Ancelotti.

Bolton Wanderers-coach Owen Coyle is tevreden met de inbreng van de Chelsea-huurling. 'Het komt voor mij niet als een verrassing dat Chelsea en Carlo langer door willen gaan met Daniel. Ik heb al eerder gezegd dat hij fantastische kwaliteiten bezit. Ik heb hem ook niet voor niets naar Bolton gehaald. Daniel laat zien van grote waarde te zijn voor mijn ploeg. Ik zal altijd in hem blijven geloven.'
Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's