Ancelotti lijkt op weg naar oude liefde Milan

Reacties

Zijn ontslag bij Real Madrid hangt in de lucht, maar Carlo Ancelotti hoeft niet te wanhopen. Volgens Silvio Berlusconi is zijn rentree bij AC Milan in de maak.

Ancelotti lijkt op weg naar oude liefde Milan

'Als Real Madrid hem laat gaan, keert Carletto terug bij ons', openbaart Berlusconi. Ancelotti zou bij Milan de opvolger worden van Filippo Inzaghi, van wie al tijden duidelijk is dat hij na dit seizoen weggestuurd wordt ondanks een tot 2017 doorlopend contract.

Berlusconi onthult dat hij lang terughoudend was over een terugkeer van Ancelotti: 'Normaal gesproken houd ik namelijk niet van comebacks, maar Carlo en ik hebben een sterke band. Daarom denk ik dat de samenwerking goed gaat uitpakken, indien Real Madrid hem laat gaan.'

In zijn debuutseizoen bij De Koninklijke leidde Ancelotti de club naar de tiende Champions League-winst in de clubhistorie. Een zeer zwakke tweede helft van het huidige seizoen, waarin Real de titelstrijd van Barcelona verloor en in de Champions League werd uitgeschakeld door Juventus, lijkt de Italiaan echter fataal te worden.

Ancelotti was tussen 2001 en 2009 al werkzaam bij Milan. Hij won tweemaal de Champions League met de Rossoneri en werd een keer kampioen. Om de selectie van een impuls te voorzien zou Berlusconi liefst 150 miljoen euro beschikbaar willen stellen voor transfers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.