Ancelotti imiteert Ronaldo, Moyes scheurt uit broek

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ancelotti imiteert Ronaldo, Moyes scheurt uit broek

Zaterdag zat David Moyes voor het eerst op de bank bij Real Sociedad. De Schotse manager viel bij zijn debuut niet op door het sterke spel van zijn ploeg of een gouden wissel, maar door een lullig incident. Moyes scheurde namelijk tijdens de wedstrijd uit zijn broek.

In Engeland werd vervolgens de vraag gesteld of hij met de ruim vijf miljoen pond, die hij kreeg bij zijn ontslag bij Manchester United vorig seizoen, niet een fatsoenlijke broek had kunnen kopen...

Cristiano Ronaldo vierde tegen Eibar een doelpunt met een sprongetje. Het inspireerde zijn trainer Carlo Ancelotti tot een zeer succesvolle imitatie.

• Wat gebeurt er als een speler van 1,70 meter een tegenstander van 1,94 een kopstoot probeert te geven? Jack Wilshere en Marouane Fellaini zochten het uit tijdens Arsenal-Manchester United. Het resultaat is hieronder zichtbaar.

• NAC Breda ging zaterdag onderuit tegen Go Ahead Eagles (2-0), maar voor de supporters viel er toch genoeg te vieren. De Brabantse club bracht namelijk een lingerielijn in clubkleuren uit. Het begrip 'avondje NAC' kan daarmee de komende tijd een hele andere invulling krijgen..

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.