Ancelotti: 'Het is niet het probleem van één speler'

Reacties

Carlo Ancelotti vindt niet dat de nederlaag van Real Madrid bij Real Sociedad (4-2) te wijten is aan het vertrek van Xabi Alonso. De trainer van De Koninklijke kondigt maatregelen aan, maar paniekaankopen zullen er niet komen op de slotdag van de transferdeadline.

Ancelotti: 'Het is niet het probleem van één speler'

Voor Real Madrid leek er zondag geen vuiltje aan de lucht, toen het na elf minuten door goals van Sergio Ramos en Gareth Bale met 2-0 leidde in Sociedad. 'Het is niet makkelijk om deze wedstrijd te analyseren. De eerste dertig minuten waren we erg goed en scoorden we twee keer', aldus Ancelotti.

Het laatste uur waren we erg slecht en het is onvoorstelbaar dat we dachten dat de wedstrijd gespeeld was', vervolgde de Italiaan, die ontkende dat Real Madrid de naar Bayern München vertrokken Xabi Alonso miste. 'Het is niet het probleem van één speler. Het is een heel team dat heeft verloren na een goed half uur.'

'Maar deze nederlaag zal niets veranderen aan onze werkwijze op de transfermarkt. Er moet echter iets veranderen en er zal iets veranderen', besloot Ancelotti.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.