Amrabat volgt El Ahmadi met transfer naar Saoedi-Arabië

Reacties

Nordin Amrabat vervolgt zijn loopbaan bij Al-Nassr. De club uit Saoedi-Arabië neemt de 31-jarige aanvaller over van Watford, waar de international van Marokko nog een eenjarig contract had.

Amrabat volgt El Ahmadi met transfer naar Saoedi-Arabië

Daarmee komt er een einde aan een dienstverband van drie jaar bij Watford, dat Amrabat in de zomer van 2015 overnam van Málaga. In totaal speelde de aanvaller 44 duels in de Premier League namens The Hornets. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Léganes.

Amrabat heeft zijn transfer verdiend tijdens het WK in Rusland, waar hij tijdens de drie groepsduels van Marokko tegen achtereenvolgens Iran, Portugal en Spanje telkens een basisplaats had en ook goed speelde. Hetzelfde gold voor Karim El Ahmadi, die eerder al de overstap maakte naar Saoedi-Arabië. De 33-jarige middenvelder verruilde Feyenoord voor Al-Ittihad.

Al-Nassr is de negende club voor Amrabat. In het seizoen 2006/07 maakte hij zijn profdebuut bij FC Omniworld, het huidige Almere City FC. Na één seizoen haalde VVV-Venlo hem weg uit Flevoland en weer een jaar later nam PSV hem over. Daarna speelde Amrabat in het buitenland voor achtereenvolgens Kayserispor, Galatasaray, Málaga, Watford en Léganes.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.