Amrabat is nu definitief van Watford

Reacties

Nordin Amrabat verlaat Málaga en vertrekt definitief naar Watford. De aanvaller rondde zijn overgang in aanloop naar het competitieduel met Swansea City af en zette zijn handtekening onder een contract dat hem 3,5 jaar in de Premier League moet houden.

Amrabat is nu definitief van Watford

De voormalig aanvaller van VVV-Venlo en PSV kwam maandag ook persoonlijk tot overeenstemming met de Premier League-club, nadat de Engelsen eerder al rond waren met de Spanjaarden over de te betalen (gelimiteerde) transfersom van ruim acht miljoen euro.

Daarmee komt er een einde aan zijn Spaanse periode, waar hij januari 2014 als huurling van Galatasaray voor het eerst zijn opwachting maakte in de hoofdmacht van Málaga. In de zomer van 2015 werd hij definitief overgenomen. Dit seizoen speelde hij mee in dertien Primera División-wedstrijden. Daarin verzorgde hij één assist.

Reeks
Amrabat wacht in de Premier League direct een mooie reeks. Hij kan zaterdag zijn debuut maken tegen het Nederlands georiënteerde Newcastle United, waar Daryl Janmaat, Vurnon Anita, Tim Krul, Siem de Jong en Georginio Wijnaldum onder contract staan. Daarna zijn Chelsea, van manager Guus Hiddink, en Tottenham Hotspur de opponenten van The Hornets.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.