Amrabat: 'Europa in met Málaga geen voorwaarde'

Reacties

Als huurling maakt Nordin Amrabat indruk bij Málaga. De gewezen PSV-aanvaller ziet kwalificatie voor Europa niet als een noodzakelijke voorwaarde voor een definitieve verhuizing.

Amrabat: 'Europa in met Málaga geen voorwaarde'

'Ik weet dat meer clubs mij willen, maar op dit moment is Málaga voor mij de beste plek', zegt Amrabat in Spaanse media. De 27-jarige aanvaller is bezig aan zijn tweede verblijf bij de Spaanse club als Galatasaray-huurling.

'Als ze willen dat ik blijf, dan is het heel makkelijk', sluit hij een langer verblijf allerminst uit. 'Ik zou graag met Málaga Europa in gaan. Dat zou een bonus zijn, maar het is geen voorwaarde dat ik ook na dit seizoen blijf.'

Europese kwalificatie is ook geen uitgesproken doelstelling voor Málaga. 'Ik heb niet het idee dat de leiding de druk legt op de spelers en coaches, maar ik denk: Waarom niet? Waarom zouden we niet over Europa praten? Als je iets wilt, dan moet je ervoor gaan.'

Voorlopig is het nog ver weg, al is de huidige zevende plaats aan het einde van de rit genoeg. Bovendien heeft Málaga nog een ijzer in het vuur met de strijd om de Copa del Rey. 'De kortste weg naar Europa.' Op 3 december staat de heenwedstrijd op het programma tegen Deportivo la Coruña voor een plaats bij de laatste acht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.