Ambitieuze Bony: 'Ik wil graag naar de Premier League'

Wilfried Bony wil niet bevestigen of hij komende zomer naar Engeland vertrekt. De aanvaller van Vitesse wordt gelinkt aan West Ham United, dat hem naar verluidt voor een bedrag van circa 13,5 miljoen euro hoopt binnen te halen.

Ambitieuze Bony: 'Ik wil graag naar de Premier League'

'Ik ben een ambitieuze speler', legt Bony uit aan Sky Sports. 'Ik geniet van het voetbal in Nederland, maar ik verwacht naar een grotere competitie te gaan. Ik houd van de Premier League en ik zou er graag willen spelen als de kans er is.'

De topscorer van de Eredivisie (26 treffers) liet zich zaterdag weer van zijn sterke kant zien. In de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gambia (3-0 winst) opende Bony, die in de selectie van bondscoach Sabri Lamouchi de voorkeur kreeg boven de gepasseerde Didier Drogba, de score vanaf elf meter.

'Ik ben blij dat we gewonnen hebben met Ivoorkust, nadat het ons niet gelukt is om de Afrika Cup te winnen', aldus de fysiek sterke spits. Bony hervat komende zondag de competitie met Vitesse tegen PEC Zwolle. De Arnhemmers bezetten op dit moment de vierde plaats in de Eredivisie met drie punten achterstand op koploper Ajax.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen