Ambitieus Watford verbreekt transferrecord voor goalgetter Gray

Reacties

Watford heeft zich versterkt met Andre Gray. De 26-jarige spits komt voor ruim twintig miljoen euro over van Burnley en heeft voor vijf jaar getekend bij The Hornets.

Ambitieus Watford verbreekt transferrecord voor goalgetter Gray

Gray is de tweede versterking voor de voorhoede van Watford. Eerder haalde de Premier League-club al voormalig Ajax-target Richarlison voor ruim twaalf miljoen euro naar Engeland. Met Nathan Chalobah en Will Hughes werd het middenveld ook aangesterkt.

Het tekent de ambities van de Premier League-club, waar ook Daryl Janmaat onder contract staat. Het afgelopen seizoen begon Watford voortvarend, maar door een dramatische reeks in de slotfase ontliep de clubs slechts ternauwernood degradatie. Met manager Marco Silva wil de club nu vooruit en dus wordt de buidel getrokken.

Gray, die ruim vijf miljoen duurder was dan de vorige recordaankoop Isaac Success, moet in de Watford-aanval de concurrentiestrijd aangaan met Troy Deeney, Richarlison en Success. Zaterdag 12 augustus opent Watford het Premier League-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.