Ambitieus NAC haalt Omarsson terug naar Nederland

Reacties

Elías Már Ómarsson (28) is de nieuwe spits van NAC Breda. De aanvaller tekent een contract tot medio 2024. Daarnaast is een optie voor nog één seizoen afgedwongen. Dat maakte de Bredase club woensdagmiddag bekend.

Ambitieus NAC haalt Omarsson terug naar Nederland
© Pro Shots

De IJslander stond in het verleden drie seizoenen onder contract bij Excelsior. Daar maakte hij in drie seizoenen veertig competitiedoelpunten en dwong hij een transfer af. Olympique Nîmes haalde de spits naar de Ligue 2. Na zijn eerste seizoen, waarin hij nog zes keer scoorde, raakte hij dit jaar echter op het tweede plan.

In Breda moet de centrumaanvaller NAC gaan helpen een ticket voor de play-offs te verdienen. Momenteel staat de Parel van het Zuiden op een teleurstellende twaalfde plaats, waardoor interim-trainer Ton Lokhoff de doelpunten van de spits goed kan gebruiken. Momenteel is Jort van der Sande topscorer in het Rat Verlegh Stadion. Hij maakte negen competitiedoelpunten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.