'Als Ondaan gaat, dan alleen voor de hoofdprijs'

Reacties

Terell Ondaan heeft zich met zijn snelheid in de kijker gespeeld van verschillende Eredivisieclubs. Hoewel de twintigjarige aanvaller in de eerste weken van Willem als een van de opvallendste spelers geldt, zal het echter niet snel tot een transfer komen.

'Als Ondaan gaat, dan alleen voor de hoofdprijs'

De rechtsbuiten, die woendsag ook al werd opgeroepen voor Jong Oranje, zette onlangs zijn handtekening onder een nieuw contract, waarmee hij tot medio 2016 in Tilburg vastligt. Opvallend daarbij is dat hij akkoord ging met een gelimiteerde transfersom van een kleine anderhalf miljoen euro, waardoor alle clubs direct zijn afgeschrikt.

'Het mag duidelijk zijn dat Terell voor ons een belangrijke speler is', zegt trainer Jurgen Streppel, die de gelimiteerde transfersom niet wil bevestigen, tegen Voetbal International. 'Maar wij hebben zijn potentie altijd gezien en zijn contract afgelopen voorjaar niet voor niets verlengd. Het is logisch dat er belangstelling is, maar we willen hem niet kwijt. En als hij gaat, dan alleen tegen de hoofdprijs.'

Willem II hoopt de selectie ook nog steeds te versterken, maar daarvoor moeten eerst nog enkele spelers van de loonlijst. Het contract van Larbi El Harouchi (20) wordt waarschijnlijk ontbonden en ook Kevin Brands (26) mag Willem II verlaten. De aanvallende middenvelder werd vorig seizoen al verhuurd aan Telstar en heeft nog een eenjarig contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.