'Als ik geld zou hebben gehad, had hij al bij Feyenoord gespeeld'

Reacties

Feyenoord volgt Joshua Kitolano nog altijd op de voet. De komst van de twintigjarige middenvelder van Odds BK is voorlopig door het gebrek aan (financiële) mogelijkheden in Rotterdam niet haalbaar.

'Als ik geld zou hebben gehad, had hij al bij Feyenoord gespeeld'

Technisch directeur Frank Arnesen gaf deze week in VI en op VI PRO een kijkje in de transferperikelen van Feyenoord. Hij gaf daarbij grif toe dat Kitolano hoog op het verlanglijstje staat, zoals VI eerder al meldde.

'Als ik geld zou hebben gehad, had Joshua Kitolano hier bijvoorbeeld al gespeeld', aldus Arnesen in het interview. 'Hij is een talentvolle middenvelder uit Noorwegen met veel potentie. In een ideale wereld haal je die binnen, geef je hem de tijd zich te ontwikkelen en heb je volgend seizoen een perfecte speler. Maar in die wereld leeft Feyenoord niet.'

'Nóg niet, al zijn we onderweg', vervolgde de Deense directeur. 'Ik moet nu kijken naar prioriteiten en dat is Kitolano niet, terwijl ik die jongen het liefst gisteren had gehaald.'

Kitolano speelde ondanks zijn leeftijd al 78 wedstrijden in de Noorse Eliteserien en maakte daarin zes doelpunten. Hij kwam daarnaast uit voor alle vertegenwoordigende elftallen van Noorwegen.

Spelersprofiel

J. Kitolano


Geboortedatum:
3 augustus 2001
Leeftijd:
22
Geboorteplaats:
Likasi
Nationaliteit
Noorwegen
Lengte:
1,70 m
Gewicht:
71 kg
Huidige club:
Sparta Rotterdam

Lees hieronder het hele interview met Arnesen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.