'Als ik de winnende maak ga ik als een mafkees tekeer'

Reacties

Na een absentie van een week verwacht Daniel Sturridge zondag zijn rentree te kunnen maken voor Liverpool, dat dan zijn ex-werkgever Chelsea ontvangt. De spits kijkt uit naar het mogelijk allesbepalende duel met The Blues.

'Als ik de winnende maak ga ik als een mafkees tekeer'

'Of de manager me opstelt of niet, is afwachten, maar als alles naar wens verloopt ben ik er tegen Chelsea weer bij', aldus Sturridge, die tussen 2009 en 2013 onder contract stond in Londen.

Dit seizoen verkeert de 24-jarige international in topvorm. Namens Liverpool maakte hij al twintig goals in de competitie. 'Als ik tegen Chelsea scoor, ga ik me uit respect proberen in te houden', aldus de ex-speler van Manchester City. Of dat lukt, is een tweede. 'Als ik in de laatste minuut het winnende doelpunt maak zal ik wel als een mafkees tekeer gaan, of niet!?'

Bonus
Sturridge maakte dit seizoen al meer doelpunten dan in vier jaar bij Chelsea, toen hij in totaal slechts dertien keer doel trof. Het belang van Sturridge voor Liverpool is groot, erkent ploeggenoot Jordan Henderson. 'Het is een enorme bonus om een spits als hij voorin te hebben staan. Hopelijk is hij tegen Chelsea weer beslissend voor ons.'

'We staan er geweldig voor, maar we moeten onthouden dat we nog niets gewonnen hebben', vervolgt de middenvelder. Liverpool heeft na 35 duels tachtig punten, vijf meer dan Chelsea en zes meer dan Manchester City, dat een wedstrijd minder speelde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.