'Als deze situatie zo blijft, is Stekelenburg weg uit Rome'

AS Roma-doelman Maarten Stekelenburg en zijn zaakwaarnemer Rob Jansen hebben dinsdag een gesprek met de directie van de Romeinse club om te praten over de toekomst van de international.

'Als deze situatie zo blijft, is Stekelenburg weg uit Rome'

Mocht Stekelenburg ook in de tweede seizoenshelft tweede keuze blijven, dan betekent dat het einde van zijn periode bij Roma. 'We hebben morgen (dinsdag, red.) een gesprek met de directie waarin we elkaar goed in de ogen gaan kijken', vertelt Jansen aan VI.

'Als daaruit blijkt dat deze situatie aanhoudt, dan zijn we weg. Maarten is immers niet naar Rome gekomen om op de bank te zitten.'

Trainer Zdenek Zeman sprak eind vorig jaar zijn voorkeur uit over Mauro Goicoechea, ook al was de aanvankelijk eerste keus Stekelenburg hersteld van een blessure. Zondag kreeg zijn concurrent vier treffers tegen in het duel met Napoli (4-1).

In de Italiaanse media worden met AC Milan en Fulham al clubs genoemd die interesse in de Oranje-international zouden hebben. Voor Stekelenburg is het cruciaal om minuten te maken, zeker met het oog op het WK 2014 in Brazilië. 'Er wordt gekeken naar het Nederlands elftal, het WK en zijn carrière op zich', liet Jansen eerder weten. (Joost Hofman)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's