Almere heeft derde versterking op weg naar Eredivisie-debuut binnen

Reacties

Sherel Floranus stapt woensdag voor het eerst het trainingsveld op bij zijn nieuwe club Almere City FC. De 24-jarige rechtsback heeft zijn overstap naar de nieuwkomer in de Eredivisie afgerond.

Almere heeft derde versterking op weg naar Eredivisie-debuut binnen
© Pro Shots

Floranus speelde in de voorbije twee seizoenen in Turkije bij Antalyaspor. Hij is nu transfervrij overgekomen, na een akkoord te hebben bereikt over ontbinding van zijn contract. In Almere heeft hij zijn krabbel gezet onder een verbintenis voor twee jaar.

De verdediger die de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam doorliep, gaat zijn rentree maken in de Eredivisie. Floranus speelde eerder voor Sparta en SC Heerenveen op het hoogste niveau. Hij is voor Almere de derde versterking van deze transferperiode. Eerder werden de van KV Oostende overgekomen Thomas Robinet en de van AZ gehuurde Peer Koopmeiners aan de selectie van trainer Alex Pastoor toegevoegd.

Almere begint op zondag 13 augustus aan het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Almere City FC
Meer over Almere City FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.