Almería, Valencia en Villarreal hebben vier uit twee

UD Almería-Valencia 2-2

Valencia overtuigde niet op bezoek bij Almería, maar pikte toch een puntje mee. De thuisclub kwam twee keer op voorsprong, maar kon het goede spel niet negentig minuten volhouden. Pablo Piatti (links op de foto) zorgde in de rebound voor 1-0 en na de gelijkmaker van Alexis, kopte Álvaro Negredo (rechts op de foto) fraai de 2-1 binnen.

Na rust was Valencia sterker. Met name David Villa liet zich zien. Hij nam ook de gelijkmaker voor zijn rekening. De spits hield goed zijn lichaam tussen zijn tegenstander en de bal en mikte goed raak in de lange hoek. Zowel Almería als Valencia heeft na twee duels vier punten.

Villarreal-Deportivo La Coruña 1-0Villarreal domineerde tegen Deportivo, maar drukte het verschil slechts uit in één doelpunt. International Santi Cazorla ontdeed zich van zijn bewaker en schoot raak vanaf de rand van het strafschopgebied. Met vier punten uit twee wedstrijden is Villarreal de competitie goed begonnen. Woensdag wacht Manchester United in de Champions League.