Allegri zet Szczesny in afwachting van vaccinatie op de bank bij Juventus

Reacties

Wojciech Szczesny staat woensdagavond niet op doel bij Juventus tijdens de strijd om de Supercoppa tegen Internazionale. Trainer Massimiliano Allegri liet weten dat de Pool nog niet volledig gevaccineerd is tegen corona.

Allegri zet Szczesny in afwachting van vaccinatie op de bank bij Juventus
© Pro Shots

Mattia Perin neemt de plek onder de lat over, verklaarde Allegri op de persconferentie. 'Alle spelers zijn nu gevaccineerd, Wojciech is de laatste die nog een vaccinatie krijgt. Zodra hij die heeft gehad, kan hij weer aansluiten, maar hij begint op de bank', aldus de coach van Juventus.

Szczesny mag nog wel deelnemen aan de wedstrijd omdat hij één vaccinatieronde heeft gehad en een negatieve test kan overleggen. De Poolse doelman mag alleen niet deelnemen aan activiteiten met teamgenoten in aanloop naar de wedstrijd, waardoor hij pas op het laatste moment kan aansluiten.

De ex-keeper van Arsenal moet apart van de groep naar Milaan afreizen, maar mag dan wel aansluiten in de kleedkamer en tijdens de warming-up. De verwachting is dat Szczesny binnenkort alsnog zijn tweede vaccinatie ontvangt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.