Allegri verzucht: 'Moet rekening houden met leeftijd Pirlo'

Reacties

Juventus-trainer Massimiliano Allegri heeft de geruchten over problemen tussen hem en vedette Andrea Pirlo ontzenuwd. Volgens hem zijn de twee het 'gewoon' met elkaar eens.

Allegri verzucht: 'Moet rekening houden met leeftijd Pirlo'

Landskampioen Juve is ook in het eerste seizoen onder Allegri de koploper, maar het sprankelt in Turijn allemaal wat minder dan in voorgaande jaren. Op Allegri is derhalve de nodige kritiek, en dat werd er de afgelopen week niet minder op. De strijd om de Super Cup (Napoli versloeg De Oude Dame na strafschoppen) leverde nieuw voer voor discussie op.

In dat duel haalde Allegri vormgever Andrea Pirlo namelijk in de tweede helft naar de kant. De routinier liet daarop duidelijk blijken het niet eens te zijn met die wissel, hetgeen in Italië reden genoeg was om te spreken van een ruzie tussen de twee. 'Helaas is het bij een speler van zijn kaliber zo, dat mensen van de kleinste dingen iets proberen te maken', verzucht Allegri tegen La Gazzetta Dello Sport.

'Er zijn geen problemen tussen ons', verzekert de ex-trainer van onder meer AC Milan. 'Het is nu echter eenmaal zo dat Andrea al 35 jaar is. Wat mij betreft speelt hij alles, maar ik moet simpelweg rekening houden met zijn leeftijd. Ik moet hem voor bepaalde wedstrijden topfit krijgen. Maar daar heb ik het met hem over gehad en daar zijn we het volledig over eens.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.