Allegri rekent op Dybala in topper tegen AS Roma

Reacties

De wedstrijdselectie van Juventus wordt flink ververst voor de topper tegen AS Roma (zondag, 18.00 uur). Kingsley Coman en Mauricio Isla zijn er niet meer bij, terwijl een debuut lonkt voor Alex Sandro en Juan Cuadrado.

Allegri rekent op Dybala in topper tegen AS Roma

Massimiliano Allegri had in zijn perspraatje voor het duel met Roma genoeg te vertellen. De Juve-coach verklapte dat Coman (waarschijnlijk Bayern München) en Isla (onbekend) op weg zijn naar de uitgang. Aanwinsten Juan Cuadrado en Alex Sandro zitten juist voor het eerst bij de selectie. 'Ze beginnen op de bank, want ze zijn hier pas net', aldus Allegri.

Paulo Dybala, die al in een eerder stadium werd overgenomen van Palermo, kan zich wél verheugen op zijn eerste basisplek. 'Dybala begint. Net als Simone Padoin, die opnieuw onze controlerende middenvelder is', vertelde Allegri. Met de 31-jarige Italiaan in de ploeg werd het eerste competitieduel met Udinese verloren (0-1), waardoor de druk richting het uitduel met Roma nu al groot is.

Kannibalisme
Allegri maakt zich nog niet druk. 'Toen we Lazio met 2-0 versloegen in de strijd om de Italiaanse Super Cup werd ons nog kannibalisme verweten. Wij zouden alles wat op ons pad kwam vernietigen en alle prijzen pakken. Na één wedstrijd in de Serie A werden we ineens betiteld als flop. Dat slaat nergens op.'

De Italiaanse oefenmeester denkt dat zijn elftal ook zonder Coman en Isla om de prijzen kan gaan spelen. 'Wij zullen de doelen nastreven die in het DNA van deze club verankerd zitten. We proberen de Scudetto te winnen en Roma lijkt daarbij onze voornaamste concurrent. Ik hoop morgen dan ook op een spectaculair duel, want in de voorgaande jaren was dit een van de belangrijkste wedstrijden in de Serie A. Daarnaast willen we overwinteren in de Champions League en een gooi doen naar de Coppa Italia.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.