Allegri: 'Kaká beetje nerveus voor rentree bij AC Milan'

Na ruim vier jaar draagt Kaká zaterdag weer het shirt van AC Milan in een officieel duel. De 31-jarige Braziliaan voelt volgens zijn trainer Massimiliano Allegri enige spanning.

Allegri: 'Kaká beetje nerveus voor rentree bij AC Milan'

'Hij is fysiek in goede doen, heeft goed getraind en heeft het enthousiasme van een jongen', vertelde Allegri over de aanvallende middenvelder, die op de laatste dag van de transferwindow van Real Madrid naar AC Milan verhuisde.

De overgang betekende een terugkeer van Kaká op bekend terrein. Van 2005 tot 2009 groeide de Braziliaan in San Siro uit tot een groot speler, die in Madrid op de achtergrond raakte.

'Kaká kan ons veel bieden', aldus Allegri. 'Hij heeft bij deze club veel fantastische dingen laten zien. De laatste drie jaar heeft hij weinig gespeeld, maar hij heeft zich in Milaan direct laten gelden. Hij is een voorbeeld voor de jongeren.'

Maar ondanks zijn ruime ervaring voelt Kaká enige spanning voor het duel met Torino, althans dat idee heeft Allegri. 'Ik denk dat hij een beetje nerveus is voor zijn rentree van zaterdag', aldus de Milan-trainer. 'Dat hij wat scherpte mist is niet meer dan normaal.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen