Alleen Milito is efficiënter dan Castaignos bij Inter

Internazionale kent een zwakke seizoenstart. De ploeg bezet de vijftiende plaats in de Serie A en heeft moeite met het maken van doelpunten. Luc Castaignos bezorgde afgelopen weekend de club een zege door de enige treffer in het duel met Siena te maken. De voormalige Feyenoorder is daarmee direct een van de meest efficiënte spitsen van de Milanezen.

Alleen Milito is efficiënter dan Castaignos bij Inter

Na het vertrek van Samuel Eto'o naar Anzhi Makhachkala moeten de doelpunten komen van Castaignos, Diego Forlán, Diego Milito, Giampaolo Pazzini en Mauro Zárate. De aanvallers vinden echter naar moeilijk het net en dat doet de kansen op meer speeltijd stijgen voor Castaignos.

Door zijn treffer is Castaignos na Milito de meest efficiënte spits van de Nerazzuri. 'Coach Claudio Ranieri heeft vertrouwen in hem', liet zaakwaarnemer Arie Treffers weten op Inter Live. 'En wat die geruchten over een eventuele verhuur betreft: met de club hebben we het daar niet over gehad. Hier heeft hij de mogelijkheid om dagelijks te trainen met de besten van de wereld.'

Naam Duels Minuten Goals Minutenmoyenne
Milito 7 414 3 138
Castaignos 4 148 1 148
Forlán 5 353 1 353
Pazzini 9 691 1 691
Zárate 10 432 0 n.v.t.
 
Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's