Alleen Boulahrouz en Bouma nog op zoek naar onderdak

Voor slechts twee van de 23 spelers van het Nederlands elftal staat de komende weken meer op het spel dan alleen de Europese titel. Khalid Boulahrouz (30, foto) en Wilfred Bouma (33) hebben een op 1 juli aflopende verbintenis bij respectievelijk VfB Stuttgart en PSV en zijn derhalve nog op zoek naar een werkgever voor komend seizoen.

Alleen Boulahrouz en Bouma nog op zoek naar onderdak

Voor Bouma hoeft dat geen lange zoektocht te worden. Hij kreeg van zijn huidige werkgever te horen dat zijn contract onder dezelfde condities met één seizoen kan worden verlengd, maar Bouma zou graag eerst van de nieuwe trainer Dick Advocaat willen horen wat die met hem van plan is.

Collega-verdediger Boulahrouz liet de directie van Stuttgart al enige weken geleden weten dat hij na vier seizoenen toe is aan een nieuw avontuur, hetgeen mede werd ingegeven door de verlaagde aanbieding die hem werd gedaan.

Sindsdien werd zijn naam in verband gebracht met onder meer AC Milan dat naarstig op zoek is naar defensieve versterking, maar vooralsnog niet voldoende financiële middelen heeft om forse investeringen te kunnen doen. Boulahrouz zou in dat verband een interessante optie voor de Italianen zijn gezien zijn transfervrije status. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's