Alleen Almere City kan PEC-transfer Janssen dwarsbomen

Reacties

Almere City FC lijkt de enige partij die een transfer van Vincent Janssen naar PEC Zwolle nog kan voorkomen. Ook PEC-trainer Ron Jans heeft laten weten zeer gecharmeerd te zijn van de spits.

Alleen Almere City kan PEC-transfer Janssen dwarsbomen

'Hij is bekeken door verschillende mensen van ons', vertelde Jans zondag tegenover FOX Sports. 'Hij is technisch, tactisch én als persoon goedgekeurd. Mijn handen jeuken, maar er zijn natuurlijk nog wat andere dingen die een rol spelen, te beginnen bij Vincent zelf.' Jans is niet de eerste die vanuit Zwolle zijn interesse in Janssen bekendmaakt.

Eerder liet ook technisch directeur Gerard Nijkamp weten hem als een zeer interessante optie te zien. Jans: 'Ik heb mijn wensen, en ik denk dat Vincent heel goed bij PEC Zwolle zou passen. Er zijn dus nog zijn eigen afwegingen, geld, de clubs die eruit moeten komen. Maar het is duidelijk dat de trainer van PEC heel positief is over zijn komst. Is het niet vandaag dan mag het ook morgen.'

Janssen zelf liet op zijn beurt weten PEC wel te zien zitten. 'Heel mooi natuurlijk, als een mooie Eredivisieclub die het goed doet interesse in je heeft', aldus de Brabander. 'Er is nog niks concreet, maar ik wil heel graag de stap maken, of dat nou in de winter of de zomer is. Ik ben een sportman, dus ik streef naar het hoogste.'

Het enige probleem in het geval van de mogelijke overgang is Janssens werkgever Almere City, dat vrijdag de tweede periodetitel pakte. De club heeft al laten weten dat het Janssen - die nog een contract tot 2016 heeft - in de winter absoluut niet wil laten gaan. Niet gek, aangezien hij met twaalf goals tot nu toe een belangrijke pijler is onder het succes van de ploeg van Fred Grim.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.