Alexis 'De Eekhoorn' Sánchez, Neuer trouwt op krukken

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Alexis 'De Eekhoorn' Sánchez, Neuer trouwt op krukken

Alexis Sánchez werd vroeger door zijn vrienden vergeleken met een eekhoorn. Als kind kon de Chileen het niet laten overal in te klimmen.

• Een carrièreswitch lonkt voor Marco van Basten. Voor de website van de FIFA interviewde de oud-voetballer de Argentijn Pablo Aimar over het WK onder-20. De oud-middenvelder van onder andere Benfica en Valencia moet bekennen dat hij onder de indruk is van voormalig Vitessenaar Dominic Solanke.

Manuel Neuer trouwde op krukken, maar dat maakt de Duitse doelman niet minder gelukkig.

Mr. & Mrs. #happy 👰🏼🤵🏼

Een bericht gedeeld door Manuel Neuer (@manuelneuer) op

Steven Gerrard heeft op Instagram kritiek over zich heen gekregen nadat hij een foto plaatste van zijn vrouw, twee dochters en pasgeboren zoontje. Met de foto was weinig mis, maar Gerrard baarde vooral opzien vanwege de tekst die hij erbij plaatste, die volgens sommige volgers seksistisch is. Oordeel zelf:

Looks like his ironing and washing is sorted when he gets older 😄🤗 ❤️

Een bericht gedeeld door Steven Gerrard (@stevengerrard) op

'Als ik het team van mijn vader vergelijk met dat van nu, dan is er vooral één groot verschil'
Jordi Cruijff denkt in zijn column in De Telegraaf terug aan de Europa Cup I-winst van Barcelona in 1992, dit jaar 25 jaar geleden. Het 'Dream Team' stond onder leiding van zijn vader Johan en was afgelopen zaterdag bij elkaar voor een reünie. 'In die tijd was het Bosman-arrest er nog niet en waren slechts vier buitenlanders per club toegestaan, van wie er maar drie mochten worden opgesteld. Dat hield in dat veel spelers van Catalaanse en Spaanse afkomst waren. Allemaal goede voetballers, maar niet echt internationale vedetten. Het Dream Team was daarom een heel sterk collectief. Zonder type voetballers als Neymar, Suarez en Messi. Individueel uitzonderlijk sterke spelers, waar het spel nu op afgestemd is. Dat is ook de grootste verandering van de laatste 25 jaar geweest.'

Lewis Baker staat voor een interessante transferperiode na zijn succesvolle seizoen bij Vitesse. De middenvelder keert na een verhuurperiode terug bij zijn club Chelsea, maar mag nog even niet met geïnteresseerde clubs praten. Hij richt zich eerst op het EK Onder-21 met Engeland. 'De spelers moeten zich focussen op het spel en niet op geruchten', zegt bondscoach Aidy Boothroyd tegen The Sun. 'De spelers weten dat ze hier spelen voor hun land. Er komen hier geen zaakwaarnemers binnen.'

• Mocht de Duitse voetbalbond een spelersbus uit 1974 missen: hij rijdt ergens in Iran.

'Hij zou niet moeten worden uitgejoeld en uitgefloten'
Timo Werner zal de volgende keer langer nadenken voordat hij een schwalbe maakt. De spits van RB Leipzig versierde in december vorig jaar een strafschop tegen Schalke 04 en dat zijn sommige Duitse fans niet vergeten. De 21-jarige Werner werd door een deel van de toeschouwers uitgefloten in de 7-0 overwinning op San Marino van zaterdag. Bondscoach Joachim Low kon dat niet waarderen. 'Hij heeft een fout gemaakt en dat toegegeven, maar we hebben het over een erg jonge speler. Iemand die voor het nationale team speelt en pas aan het begin van zijn carrière staat, zou niet moeten worden uitgejoeld en uitgefloten.' (Bild)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.