Alderweireld kijkt uit naar hereniging bij Tottenham

Reacties

Spelen voor een club als Tottenham Hotspur was altijd een droom voor aanwinst Toby Alderweireld. De verdediger komt voor zo'n zestien miljoen euro over van Atlético Madrid.

Alderweireld kijkt uit naar hereniging bij Tottenham

De Belg hoeft zich niet in te lezen over zijn nieuwe werkgever. 'Ik weet veel van de club via Jan Vertonghen, Moussa Dembélé en Nacer Chadli. Het maakt me erg trots om voor Tottenham te spelen', verklaart Alderweireld op de clubwebsite.

De 26-jarige nieuweling komt op White Hart Lane veel bekende gezichten tegen. Alderweireld kent Dembélé, Chadli en Vertonghen van de Belgische nationale ploeg (foto) en vormde in het verleden met de laatstgenoemde een sterk verdedigingsduo bij Ajax. Bij de Amsterdammers speelde de Belg ook samen met spelmaker Christian Eriksen. 'Het is fijn als je al een paar spelers kent bij een nieuwe werkgever', reageert de centrumverdediger op de hereniging.

De 47-voudig international gelooft in de mogelijkheden van Spurs. 'Er is veel kwaliteit in het team en er zijn goede, jonge spelers die zich kunnen ontwikkelen. De twee wedstrijden met Southampton tegen Tottenham waren erg lastig', aldus de aankoop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.