Alblas verlengt voor een seizoen bij Ajax

Reacties

Norbert Alblas heeft zijn contract voor een seizoen verlengd bij Ajax. De twintigjarige doelman ligt nu vast tot de zomer van 2016.

Alblas verlengt voor een seizoen bij Ajax

Alblas keept sinds 2011 in de jeugdopleiding van de Amsterdammers. De doelman debuteerde dit seizoen voor Jong Ajax tijdens het met 2-0 gewonnen duel met Fortuna Sittard. In totaal kwam Alblas tot acht optredens namens Jong Ajax.

In december 2014 liep de goalie een kruisbandblessure op. Sinds zijn operatie in januari is Alblas bezig met zijn revalidatieproces. 'Ondanks mijn blessure liet de club direct weten dat ze met me verder wilden. Daar spreekt vertrouwen uit. Het is nu zaak om weer fit te worden en zo sterk mogelijk terug te komen. Naar verwachting ben ik tot de winterstop nog met revalideren bezig. Begin 2016 hoop ik weer wedstrijden te kunnen spelen.'

Alblas is een van de vele keepers die momenteel rondloopt bij Ajax. 'Eén van hen moet het eerste elftal halen. Zo zou het in ieder geval moeten zijn. We willen ook onze toekomstige keeper van Ajax 1 zelf opleiden', zo licht directeur voetbalzaken Marc Overmars toe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.