Albín bezorgt Athletic de Bilbao kater in blessuretijd

In de subtop van de Primera División veranderde er weinig. Levante, Espanyol en Athletic de Bilbao speelden gelijk, waardoor zij blijven staan op respectievelijk de vierde, vijfde en zesde plaats.

Athletic de Bilbao - Espanyo 3-3De kans wordt steeds groter dat Athletic de Bilbao ook komend seizoen actief is in Europa. Nadat het dinsdag de heenwedstrijd in de halve finale van het toernooi om de Copa del Rey al met 2-1 won bij CD Mirandes, leek het ook in de competitie uitstekende te zaken doen. Concurrent Espanyol wist echter goed terug te komen.

Athletic kwam in de 26ste minuut op voorsprong door een treffer van Óscar de Marcos Arana, maar nog voor rust maakten de bezoekers er 1-2 van. N'Dri Romaric en Vladimir Weiss scoorden namens Espanyol. In de tweede helft kwamen de Basken door treffers van Fernando Llorente (foto) en Javi Martínez weer op voorsprong, maar in blessuretijd zorgde Juan Angel Albín voor een gelijkspel in Bilbao.

Overige uitslagenLevante - Racing Santander 1-1Real Mallorca - Real Betis 1-0 Foto: VI Images