Alberg loopt weg bij interview na vragen over ruzie

Reacties

Het is allesbehalve gezellig in de kleedkamer van ADO Den Haag. Zondag liep aanvoerder Roland Alberg weg bij een interview toen hij werd gevraagd naar een ruzie met doelman Martin Hansen.

Alberg loopt weg bij interview na vragen over ruzie

Diezelfde Hansen werd zondag gepasseerd voor het duel met Willem II door zijn uitlatingen aan het adres van de clubleiding van ADO Den Haag en Alberg. Hansen maakte de voorbije dagen zijn onvrede duidelijk en liet tegenover diverse media weten dat hij te weinig geld verdient ten opzichte van sommige collega's. Daarmee doelde hij onder anderen op aanvoerder Alberg. 'Nu zit ik gefrustreerd in de kleedkamer met spelers om mij heen die veel meer verdienen, maar helemaal niets om deze club geven. En als je onze aanvoerder dan tussen de wedstrijden door op zijn telefoon bezig ziet denk ik... get the fuck out of here', zei de Deen zaterdag.

Alberg (op de foto in gezelliger tijden samen met Hansen) wilde zondag na afloop van  het duel niet ingaan op de situatie en maakte dat overduidelijk. 'Geen commentaar', zo luidde zijn antwoord toen hij voor het eerst naar de kwestie werd gevraagd. 'Geen commentaar', zo vertelde hij bij de tweede poging, om vervolgens hetzelfde antwoord nog een keer te geven. Bij een laatste vraag over het incident besloot Alberg het interview te staken. 'Fijne dag', was zijn toevoeging, vlak voordat hij wegliep.

Trainer Henk Fraser en Hansen hebben het incident al wel met elkaar uitgesproken en de lucht is geklaard. De coach van ADO stelde vanmiddag Robert Zwinkels op, maar de kans is aanwezig dat Hansen volgende week weer keept tegen PSV. De doelman heeft zijn excuses aangeboden via zijn management. 'Ik heb bij de spelersgroep aangegeven dat ik dit niet zo had mogen zeggen. Ik heb veel respect voor de leiding van ADO en wil ook aan hen mijn excuses aanbieden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.