'Al-Hilal in Parijs voor volgende toptransfer'

Reacties

Al-Hilal is druk bezig met het bouwen van een topteam. Rúben Neves en Kalidou Koulibaly werden in de afgelopen week al binnengehaald; Marco Verratti moet de volgende aanwinst van naam worden. Een delegatie van Al-Hilal is momenteel in Parijs in een poging tot een akkoord te komen.

'Al-Hilal in Parijs voor volgende toptransfer'
© Pro Shots

De dertigjarige Verratti speelt al sinds 2012 voor PSG en heeft nog een contract dat tot medio 2026 doorloopt. Al-Hilal wil deze verbintenis afkopen. Volgens L'Équipe is er nog geen officieel bod uitgebracht, maar het feit dat er een 'sterke delegatie' is afgereisd naar Parijs, verraadt dat de belangstelling erg serieus is.

Al-Hilal probeert Verratti te verleiden met een contract ter waarde van vijftig miljoen euro per jaar. De 54-voudig Italiaans international neemt dit (uiteraard) in overweging: volgens de Franse berichtgeving heeft hij al met enkele ploeggenoten gesproken over een mogelijke transfer. Verratti heeft echter nog wel zijn twijfels, gezien hij het gewoon prima naar zijn zin heeft in Parijs.

Al-Hilal wordt overigens ook al een tijdje in verband gebracht met Sergio Ramos. De 37-jarige verdediger was in de afgelopen twee seizoenen ploeggenoot van Verratti, maar heeft met een aflopend contract afscheid genomen. Ramos heeft nog niet laten weten wat hij van plan is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.