'Akkoord met AS Roma over Ziyech is broodje aap-verhaal'

Reacties

FC Twente zou volgens gezaghebbende Italiaanse media al een akkoord hebben bereikt met AS Roma over een transfer van Hakim Ziyech, maar daar weet technisch manager Ted van Leeuwen niets van.

'Akkoord met AS Roma over Ziyech is broodje aap-verhaal'

Van Leeuwen - zelf ooit sportjournalist - weet hoe zulke verhalen in de wereld komen. 'Ik heb vroeger ook met La Gazzetta dello Sport gewerkt. Vaak zijn ze goed ingevoerd, maar soms klopt er ook geen reet van', zegt hij in gesprek met Voetbal International.

'Maanden of weken geleden is er wat contact geweest, maar op dit moment speelt er helemaal niets met AS Roma. Iemand schrijft dat op en dan wordt het nagetrokken. Wat ons betreft is het een broodje aap-verhaal, maar misschien wordt het morgen waar. Dat weet je ook niet.'

Want Van Leeuwen sluit niet uit dat Ziyech deze transferwindow de Tukkers alsnog verlaat voor een Italiaans avontuur. 'Misschien weten ze in Italië meer dan wij. Het heeft ons niet bereikt, behalve op deze manier. Het kan dat de clubleiding al een plan heeft opgevat, maar nog geen tijd heeft gehad of de tijd nog niet rijp heeft gevonden om actie te ondernemen. Maar zolang dat niet zo is, kan ik er niet zoveel mee.' (Mitchell Minnaard)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.