Ajax-opponent PSG legt gewilde Verratti langer vast

Reacties

Marco Verratti (21) heeft zijn contract bij Paris Saint-Germain verlengd. De Italiaanse middenvelder ligt nu tot medio 2019 vast bij de Champions League-tegenstander van Ajax.

Ajax-opponent PSG legt gewilde Verratti langer vast

Verratti was afgelopen zomer ook weer een veelgehoorde naam in de transfergeruchten. De kleine middenvelder werd voortdurend aan Real Madrid gelinkt, waar inmiddels Carlo Ancelotti de trainer is. De coach werkte bij PSG samen met Verratti.

'Maar ik wil met PSG prijzen blijven winnen en tussen al deze grote spelers nog progressie maken. Parijs is magisch', zo zegt de Italiaanse international op de clubwebsite.

Verratti kwam in 2012 over voor twaalf miljoen euro van Pescara. Met zijn contractverlenging volgt Verratti doelman Salvatore Sirigu die onlangs bijtekende. Ook met Gregory van der Wiel zijn de gesprekken reeds geopend. De Oranje-international liet al weten dat hij verwacht binnenkort een nieuwe verbintenis te signeren.

Verratti is woensdag met de drie ex-Ajacieden Gregory van der Wiel, Zlatan Ibrahimovic en Maxwell tegenstander van de Amsterdammers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.