Ajax-opponent Auxerre blijft maar kwakkelen

De dramatische seizoensstart van AJ Auxerre heeft zondag opnieuw een vervolg gekregen. Een van de komende tegenstanders van Ajax in de Champions League verloor ditmaal van Lille, dat door een zeer late treffer van Moussa Sow met de overwinning aan de haal ging.

Ajax-opponent Auxerre blijft maar kwakkelen

Auxerre maakte weinig aanspraak op een overwinning en slaagde er niet in te scoren. Sow deed dit, naar het leek in buitenspelpositie, in de negentigste minuut wel. De Fransman trakteerde zo Auxerre al op de tweede nederlaag van het seizoen.

Auxerre bezet na speelronde zes de voorlaatste plaats en wist dit seizoen nog niet te winnen. Alleen promovendus Arles-Avignon heeft na zes nederlagen minder punten dan de ploeg van trainer Jean Fernandez.

Paris Saint-Germain-Stades Rennes 0-0Stades Rennes heeft zondag op bezoek bij Paris Saint-Germain verzuimd de koppositie in Frankrijk te veroveren. In de hoofdstad bleven de ploegen steken op een doelpuntloos gelijkspel.

Na de puntendeling blijft Paris Saint-Germain met acht punten een rol in de middenmoot bekleden. Rennes bezet de derde plek, met een punt achterstand op zowel Toulouse als Saint-Etienne.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen