Ajax-huurling ziet kansen voor Cambuur: 'Maar het blijft raar'

Reacties

Dejan Meleg (20) treft zondag in Leeuwarden met SC Cambuur zijn eigenlijke werkgever Ajax. De Serviër ziet zeker kansen voor de nummer vijf tegen de landskampioen.

Ajax-huurling ziet kansen voor Cambuur: 'Maar het blijft raar'

In zijn eerste seizoen op Nederlandse bodem sinds zijn overgang van FK Vojvodina kwam Meleg vorig seizoen tot twaalf goals in 27 Jupiler League-duels. Dit seizoen scoorde hij in zeven optredens voor Cambuur nog niet, waarmee hij zijn grote belofte – mede door blessureleed – nog niet heeft kunnen inlossen.

Meleg leeft vol vertrouwen naar het voor hem bijzondere duel toe. 'Van alle wedstrijden dit seizoen is deze samen met de derby tegen Heerenveen het meest speciaal voor mij. Natuurlijk is het raar om tegen de club te spelen die me een contract en een kans in Nederland heeft gegeven, maar dat hoort er nou eenmaal bij op dit niveau. We spelen thuis, dus dat zegt genoeg. Als we spelen zoals we altijd doen, dan denk ik zeker dat we deze wedstrijd kunnen winnen. We staan niet voor niks op de vijfde plek', aldus de aanvaller op de website van SC Cambuur. Meleg besluit met een voorspelling: 'Het wordt 2-1.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.