Ajax zonder gewilde Cillessen tegen Willem II

Reacties

Jasper Cillessen komt zaterdag niet met Ajax in actie tegen Willem II. De doelman is buiten de selectie gelaten vanwege de interesse van Barcelona.

Ajax zonder gewilde Cillessen tegen Willem II

Het betekent dat Diederik Boer of André Onana het Amsterdamse doel verdedigt tegen Willem II. De wedstrijd in De Arena begint zaterdag om 19.45 uur.

Trainer Peter Bosz gaf eerder op de vrijdag aan dat hij baalt van de situatie rond Cillessen. 'De hele situatie is heel erg vervelend. Het is de vraag of we als club moeten willen dat Jasper voor het duel met FK Rostov (woensdag, red.) vertrekt. Het belangrijkste is dat Jasper een uitstekende keeper is en ik hoop dat hij blijft om de volgende ronde te halen.'

Vanwege een blessure is ook Nemanja Gudelj afwezig tegen Willem II. De middenvelder heeft last van zijn rechteronderbeen en is daarom buiten de selectie gehouden.

Wedstrijdselectie Ajax
André Onana, Diederik Boer, Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Davinson Sánchez, Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi, Daley Sinkgraven, Bertrand Traoré, Davy Klaassen, Amin Younes, Mateo Cassierra, Lasse Schöne, Kasper Dolberg, Nick Viergever, Donny van de Beek, Mitchell Dijks.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.