Ajax zet in op verkoop Van der Hoorn, Van Rhijn en Serero

Reacties

Ajax begint maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar de club is zeker nog niet klaar op de transfermarkt. Zo hopen de Amsterdammers zich nog te versterken met een ervaren spits en een buitenspeler, terwijl een aantal spelers mag uitkijken naar een andere club.

Ajax zet in op verkoop Van der Hoorn, Van Rhijn en Serero

Een van hen is Mike van der Hoorn (foto). De centrale verdediger heeft nog een eenjarig contract, waardoor het financieel aantrekkelijk is om hem te verkopen. Eerder deze week maakte Swansea City de interesse kenbaar, maar de laatste dagen is er geen nieuw bod meer gekomen. Van der Hoorn, die afgelopen seizoen in de tweede seizoenshelft veelvuldig als basisspeler in actie kwam, heeft zeker oren naar een transfer naar de Premier League.

Ricardo van Rhijn en Thulani Serero mogen ook vertrekken uit Amsterdam. Rechtsback Van Rhijn, die nog een verbintenis heeft tot medio 2018, heeft met Kenny Tete en Joël Veltman twee spelers voor zich op zijn positie en staat ook open voor een vertrek. Dat geldt zeker ook voor Serero. De Zuid-Afrikaan ligt nog tot medio 2017 vast. De zaakwaarnemer van de middenvelder is momenteel bezig om een andere club voor hem te vinden.

Behalve Van der Hoorn, Van Rhijn en Serero hoopt Ajax ook Lerin Duarte te slijten. De middenvelder komt al langere tijd niet meer voor in de plannen van de Amsterdamse club en kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor NAC Breda.

Ook een vertrek van Sheraldo Becker, die in Amsterdam nog een eenjarig contract heeft en afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor PEC Zwolle, is aannemelijk. Hij is, net als Lucas Andersen en Richairo Zivkovic, de voorbereiding afgelopen week gestart bij Jong Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.