Ajax wil Younes niet naar Olympische Spelen laten gaan

Reacties

Amin Younes overweegt zich beschikbaar te stellen voor het olympisch elftal van Duitsland. De aanvaller van Ajax maakte in het verleden vaker deel uit van de vertegenwoordigende elftallen en ziet de Spelen in Rio de Janeiro als een mooie uitdaging, maar zijn werkgever houdt hem liever in Amsterdam.

Ajax wil Younes niet naar Olympische Spelen laten gaan

'Het is voor mij een hele moeilijke afweging', aldus Younes in het programma EK Daily. 'Ik heb geregeld contact met bondscoach Horst Hrubesch. De Olympische Spelen zijn geweldig, een hoogtepunt voor elke sporter. Maar voor mij weegt natuurlijk ook het belang van Ajax. Bij deze club sta ik onder contract en wil ik alles geven. En ook ik wil natuurlijk met Ajax spelen in de Champions League.'

Ajax wil Younes niet zomaar laten gaan. Met deelname aan en de voorbereiding op het voetbaltoernooi op de Spelen, dat van 3 tot en met 20 augustus in Brazilië wordt gehouden, zou de Duitser wekenlang niet inzetbaar zijn voor de Amsterdammers. Met het oog op de voorronde van de Champions League en de start van de competitie ziet de clubleiding dat niet zitten. Ajax is met Younes en zijn zaakwaarnemer in goede harmonie in gesprek over de plannen en hoopt de aanvaller in Amsterdam te houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.