Ajax wil Tete langer vastleggen en ontvangt Ødegaard

Reacties

In de stroom van nieuwe verbintenissen wil Ajax ook het contract van Kenny Tete verlengen. De landskampioen onderhandelt met de negentienjarige speler en hoopt tegelijkertijd nog steeds het Noorse talent Martin Ødegaard te kunnen aantrekken.

Ajax wil Tete langer vastleggen en ontvangt Ødegaard

De huidige verbintenis van de allround verdediger Tete loopt komende zomer af. Tete maakt dit seizoen officieel deel uit van de A-selectie, maar speelt vooralsnog in het beloftenteam.

De landskampioen hoopt daarnaast nog steeds op de komst van Martin Ødegaard (15). Het felbegeerde toptalent van Strømsgodset IF maakt een rondgang langs geïnteresseerde clubs en komt half januari naar Amsterdam. Vorige maand bracht hoofd opleiding Wim Jonk een bezoek aan diens ouders in Noorwegen.

Het is de bedoeling dat Ødegaard, die al drie interlands in de Noorse nationale ploeg speelde, in januari enkele dagen met de A-selectie van Ajax gaat meetrainen. Eerder bezocht de aanvallende middenvelder al Real Madrid, Bayern München, Liverpool en Arsenal. Ook gaat hij nog langs bij Borussia Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.