Ajax wil met Mido praten over ontbinding contract

Mido wilde aanvankelijk het seizoen met Ajax afmaken, maar is inmiddels van gedachten veranderd. De Egyptenaar zoekt per direct een andere uitdaging.

Ajax wil met Mido praten over ontbinding contract

Mido stapte afgelopen zomer transfervrij over van Middlesbrough naar Ajax. Mede door het vertrek van trainer Martin Jol is het perspectief van de spits veranderd. De Egyptenaar krijgt van de Amsterdamse leiding de gelegenheid zijn heil elders te zoeken. De eerste training van 2011 mag hij laten schieten.

Ajax is ook bereid met Mido te praten over een ontbinding van zijn contract, zodat de Egyptenaar in de winterstop bij een andere club aan de slag kan. Deportivo La Coruña is een kandidaat. Voor de 27-jarige spits zou er in Galicië een contract tot medio 2013 klaarliggen.

Mounir El Hamdaoui maakt naar verwachting zijn rentree op de Ajax-training. De Marokkaanse aanvaller leefde in onmin met trainer Frank de Boer en miste door ziekte de laatste sessies in 2010. Ook Darío Cvitanich en Bruno Silva zijn weer van de partij in Amsterdam na hun tijdelijke verblijf bij respectievelijk Pacucha en Internacional. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's