Ajax wil Cillessen uit greep Van Gaal houden

Reacties

Als doelman David de Gea vertrekt bij Manchester United, is Jasper Cillessen (26) kandidaat om de Spanjaard op te volgen. De club van manager Louis van Gaal heeft daarnaast Asmir Begovic (Stoke City) en Hugo Lloris (Tottenham Hotspur) op het oog als eventuele vervangers.

Ajax wil Cillessen uit greep Van Gaal houden

De Gea staat in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid en heeft een aanbieding tot contractverlenging in Manchester nog altijd in beraad.

Vorige week gaf Ajax-trainer Frank de Boer al aan dat hij Cillessen in Amsterdam wil houden. 'We willen hem zeker niet laten gaan', reageerde De Boer op de eerste geruchten over buitenlandse interesse voor zijn eerste doelman. In de nieuwe Voetbal International vertelt Cillessen deze week dat hij op de hoogte is van het standpunt van Ajax. 'De trainer was duidelijk toen hij vragen over mij kreeg', zegt de Oranje-international. 'De clubleiding gaat ervoor liggen, mocht de belangstelling concreet worden.'

Cillessen verlengde vijfenhalve maand geleden zijn contract bij Ajax tot medio 2018. Het contract van De Gea met Manchester United loopt volgend jaar af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.