Ajax wel met Viergever naar Kopenhagen

Reacties

Peter Bosz heeft Nick Viergever opgenomen in de twintigkoppige selectie voor de uitwedstrijd tegen FC Kopenhagen in de Europa League. De Ajax-trainer moet het donderdagavond vanwege schorsingen zonder Joël Veltman en Davinson Sánchez doen.

Ajax wel met Viergever naar Kopenhagen

De terugkeer van Viergever is een meevaller voor de Amsterdammers, die de verdediger vanwege een liesblessure zondag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen nog moesten missen. Ook Jairo Riedewald gaat mee naar Denemarken. De verdediger haakte in Groningen tijdens de warming-up geblesseerd af.

Justin Kluivert is er donderdagavond in Kopenhagen niet bij. De jonge aanvaller komt woensdag met Ajax Onder-19 in actie in de UEFA Youth League tegen Real Madrid.

De heenwedstrijd van Ajax in de achtste finale van de Europa League begint donderdagavond om 19.00 uur. Een week later staat in Amsterdam de return op het programma.

Wedstrijdselectie Ajax: André Onana, Diederik Boer, Nobert Alblas, Kenny Tete, Daley Sinkgraven, Heiko Westermann, Nick Viergever, Matthijs de Ligt, Jairo Riedewald, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, David Neres, Bertrand Traoré, Amin Younes, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.