Ajax verwacht snel antwoord van Sanogo

Reacties

Yaya Sanogo geeft Ajax maandag uitsluitsel over zijn mogelijke komst. De Amsterdammers willen de Franse spits een jaar huren van Arsenal.

Ajax verwacht snel antwoord van Sanogo

De 22-jarige Sanogo was zondag al in Amsterdam om daar te spreken met trainer Frank de Boer en directeur voetbalzaken Marc Overmars, waarna hij ook een rondleiding heeft gekregen bij de club. Ajax is niet de enige club die de Fransman wil huren, uit zijn vaderland toont ook Lille interesse.

Sanogo speelt sinds de zomer van 2013 voor Arsenal. Hij stapte destijds transfervrij over nadat hij zich in drie seizoenen bij AJ Auxerre in de picture had gespeeld. Bij The Gunners kon Sanogo zijn belofte nog niet inlossen. Sinds zijn komst scoorde hij één keer in twintig officiële duels.

In de tweede helft van het vorige seizoen verhuurde Arsenal de spits aan Crystal Palace, waar hij in elf duels ook maar één keer tot scoren kwam. Ajax is na het vertrek van Kolbeinn Sigthórsson (Nantes) en Richairo Zivkovic (Willem II, verhuurd) naarstig op zoek naar aanvallende versterking.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.