'Ajax sloeg miljoenenbod Napoli op Klaassen af'

Reacties

Ajax heeft op de slotdag van de transfermarkt een miljoenenbod van Napoli op Davy Klaassen afgewezen. De Telegraaf meldt dat de Italiaanse club maandag per telefoon vertelde 18,5 miljoen euro over te hebben voor de aanvoerder van de Amsterdammers.

'Ajax sloeg miljoenenbod Napoli op Klaassen af'

Voor zowel directeur voetbalzaken Marc Overmars als Klaassen zelf was een transfer onbespreekbaar. De 22-jarige middenvelder staat nog onder contract tot medio 2018 bij de huidige koploper van de Eredivisie. Dit seizoen kwam de Oranje-international in zeven officiële optredens al drie keer tot scoren.

Klaassen bereidt zich met het Nederlands elftal momenteel voor op het belangrijke EK-kwalificatieduel van donderdag met IJsland. De kans is groot dat bondscoach Danny Blind dan een basisplaats voor Klaassen (op de foto met Daley Blind) in petto heeft op het middenveld van Oranje.

Doordat de lokroep van Napoli onbeantwoord bleef, beperken de transferinkomsten van Ajax zich deze zomer tot de bedragen die het voor Ricardo Kishna en Kolbeinn Sigthórsson ontving. De aanvallers vertrokken voor een totaalbedrag van zeven miljoen naar respectievelijk Lazio en FC Nantes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.