Ajax neemt tijdens topper tegen PSV afscheid van De Boer

Reacties

De supporters van Ajax krijgen zondag tijdens de rust van de topper tussen Ajax en PSV de gelegenheid afscheid te nemen van Frank de Boer.

Ajax neemt tijdens topper tegen PSV afscheid van De Boer

De Boer begon in 2010 bij Ajax en boekte vier kampioenschappen op rij, een nooit eerder vertoonde prestatie. In zijn laatste twee seizoenen moest De Boer de titel aan PSV laten. Na zes jaar vertrok De Boer in de zomer bij Ajax en begon hij in september aan een dienstverband als trainer bij Internazionale. Zijn periode in Milaan werd geen succes en eindigde al na 84 dagen.

Hoewel hij inmiddels dus alweer ontslagen is bij zijn nieuwe club had De Boer nog niet officieel afscheid genomen van Ajax. De 46-jarige oefenmeester heeft daar nu een pikant moment voor gekozen. In de rust van de kraker tegen PSV neemt hij afscheid van de club en zijn supporters.

Voor Ajax is het duel met PSV beladen. De Amsterdammers verloren na een indrukwekkende reeks van twintig duels zonder nederlaag deze week ineens twee keer op rij van FC Twente (1-0) en SC Cambuur (2-1), waardoor het gat met koploper Feyenoord nu drie punten is. Een nederlaag tegen PSV zou de Eindhovenaren op gelijke hoogte met Ajax brengen. Het duel tussen de nummers twee en drie van de Eredivisie begint zondag om 16.45 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.