Ajax mogelijk toch met Dijks tegen Feyenoord

Reacties

Mitchell Dijks behoort tot de Ajax-selectie voor het uitduel met Feyenoord zondag (aftrap 14.30 uur). Vanwege een liesblessure leek hij verstek te moeten laten gaan tijdens De Klassieker.

Ajax mogelijk toch met Dijks tegen Feyenoord

De linksback van de Amsterdammers liep zijn kwetsuur vorige week woensdag op in de KNVB-bekerwedstrijd op bezoek bij Feyenoord. Ajax verloor in de clash met de aartsrivaal door een eigen goal van Joël Veltman in de laatste minuut van de blessuretijd: 1-0.

'Het gebeurde in de eerste minuut, hij heeft op basis van adrenaline het duel uitgespeeld', liet trainer Frank de Boer na de wedstrijd weten. Dijks miste de thuisduels met Roda JC Kerkrade (6-0 winst) en Fenerbahçe (0-0), maar zondag maakt hij mogelijk zijn rentree.

Ook Ricardo van Rhijn, vorig seizoen matchwinner in De Kuip, reist af naar Rotterdam. Donderdag tijdens de wedstrijd tegen Fenerbahçe in Groep A van de Europa League maakte hij geen deel uit van de negentienkoppige wedstrijdselectie, waarvan nog één speler gaat afvallen. Anwar El Ghazi liep tegen de Turken een enkelblessure op en is er daarom tegen Feyenoord niet bij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.