Ajax mist Suarez al zondag op bezoek bij NAC Breda

Ajax en Liverpool bereikten vrijdag overeenstemming over een directe overgang van Luis Suarez. De Uruguayaan heeft zijn laatste duel voor de Amsterdammers gespeeld.

Ajax mist Suarez al zondag op bezoek bij NAC Breda

Aanvankelijk was het de bedoeling dat de aanvaller zondag in het uitduel met NAC zijn rentree op de Nederlandse velden zou maken. Suarez zat een schorsing van zeven duels uit na het bekende 'bijtincident' jegens Otman Bakkal in de competitiewedstrijd tegen PSV op 20 november van het vorige jaar.

Het gewonnen bekerduel met NAC van afgelopen donderdag was de zevende wedstrijd, waardoor Suarez zondag in het Rat Verlegh stadion terug zou keren in het elftal van trainer Frank de Boer. Dat is nu dus van de baan, waardoor Suarez zijn laatste wedstrijd voor Ajax reeds heeft gespeeld.

Dat was overigens niet het duel met PSV, aangezien de schorsing in Europees verband niet telde. Suarez stond in het veld in de Champions League-wedstrijden tegen Real Madrid (0-4 verlies) en AC Milan (0-2 winst). Laatstgenoemde wedstrijd, op 8 december 2010, was zijn laatste in Amsterdamse dienst. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's