Ajax met Klaassen, Onana, Riedewald en Serero naar Arnhem

Reacties

Davy Klaassen, Jairo Riedewald en Thulani Serero zijn fit genoeg bevonden om zondag in actie te komen tijdens het uitduel met Vitesse (aftrap 14.30 uur). Ajax-trainer Frank de Boer kan in Arnhem niet beschikken over Diederik Boer.

Ajax met Klaassen, Onana, Riedewald en Serero naar Arnhem

De tweede doelman ontbreekt vanwege een knieblessure, waardoor André Onana debuteert in de wedstrijdselectie van de Amsterdammers. De achttienjarige doelman werd eerder deze maand overgenomen van Barcelona en trainde vrijdag voor het eerst mee, nadat hij de dag ervoor een werkvergunning had gekregen.

Klaassen en Riedewald moesten afgelopen weekend nog het thuisduel met Feyenoord (0-0) aan zich voorbij laten gaan, maar zijn hersteld van respectievelijk een buikwand- en knieblessure. Thulani Serero kampte met een lieskwetsuur, maar is ook tijdig hersteld. Aan de kant van Ajax ontbreekt Kolbeinn Sigthórsson met een knieblessure.

Door het gelijkspel tegen Feyenoord heeft Ajax na negentien wedstrijden zes punten achterstand op koploper PSV, dat zaterdag bezoek krijgt van Willem II.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.